Att hitta billiga industrilampor

Industrilampor har blivit en inredningsdetalj som klättrat högt upp på önskelistorna för många industrilampainredningsintresserade. Lampor som starkt speglar den industriella inredningstrend som går över landet. Med tanke på att lampan just har ett stort fokus inom denna inriktning blir de än mer eftertraktade.

Att hitta billiga industrilampor går att göra på flera olika sätt.

Second Hand

Då många av de mest populära industrilamporna har en stil som känns igen från 50-, 60- och 70-tal är de ett hett byte på second handmarknaden. Fynd kan göras på dessa butiker till riktigt låga priser. Men samtidigt vet man aldrig vad butikerna har inne så man kan få besöka dem ett flertal gånger innan en lampa som passar hemmet hittas.

Online finns möjligheten att hitta begagnade industrilampor på köp- och säljsidor som exempelvis Blocket eller Tradera.

Allmänna möbelbutiker

Skärmavbild 2014-07-15 kl. 11.43.18Generellt gäller regeln att ju mer snäv och inriktad en butik är desto dyrare priser har dem. En snygg industrilampa går att hitta hos en modern och trendig inredningsbutik som är belägen mitt i stadens centrum. Men billig är den knappast. Exakt samma lampa går att hitta på en allmän möbelbutik för ett betydligt lägre pris. De som främst tittar på priset bör söka hos större butiker samt gå online.

Online

En stor fördel med att handla online är att man kan jämföra priserna snabbt och på så vis industrilampalättare hitta en billig industrilampa. En del väljer att gå via en jämförelsesajt för att få hjälp med jämförelsen. Men de som går denna väg missar de butiker som jämförelsesajten inte har samarbete med. Det är då bättre att Googla och söka runt på allt från små butiker till stora möbelkedjor. Kom däremot ihåg att alltid jämföra priset inklusive frakt. Många större möbeltillverkare erbjuder gratis frakt medan de mindre inte har den ekonomiska möjligheten och lägger fraktkostnaden på kunden.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *