Industrilampa eller grislampa

Det är många som säljer olika typer av Industrilampor just nu och några av dem kallar det förindustrilampa grislampor. Bönder driver också en typ av industri och skillnaden mellan en industrilampa och en grislampa är naturligtvis formen och utseendet.  En grislampa är oftast utformad på ett enklare sätt och är mindre arbetad.
Det är också så att grislamporna ofta har en typ av galler eller liknande då dem delvis syftar till att hålla grisarna varma och därför måste skydda djuren från att bränna sig på en varm lampa. Industrilampor har troligtvis används på alla typer av industrier och syftar mer på att lysa upp ett rum. Dem sprider ofta ljuset på ett bra sätt men i industrilokaler är men i regel en takhöjd som gör att spridningen kan vara mer riktad.

Grislampor, mer funktionella

Ikeas Industrilampa som inte är av grislamps typ

I min mening är industrilampor snyggare medans grislampor kan passa bättre i miljöer där man har lågt i tak och kanske behöver ett bredare ljus över tex ett matbord. industrilampor som säljer kommersiella varuhus som ikea, mio och liknande är oftast av grislamps modell. Grislampor som är nyproducerade ger enligt min mening inte lika hög känsla av industri utan mer en ren känsla.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *