Billiga industrilampor på gamla lampor

industrilampa

Tillfälle att fynda industrilampor då butiken gamla lampor som ligger på Almlöfsgatan 3 i Stockholm ska flytta några kvarter till Nybrogatan. Butiken har vi rekommenderat i en tidigare text här på industrilampa.se. Då butiken ska flytta och inte har gått i konkurs är lamporna inte gratis men prutmånen är betydligt större än den tidigare varigt.

Industrilampor från gamla lampor

Gamla lampor är som namnet antyder en butik där du kan hitta alla typer av lampor med många typer av stilar. Du kan bland annat hitta lampor i funkis stil men dem är även duktiga på industrilampor och har jobbat länge med det. Deras industrilampor är nästan alltid i bra skick och ofta har dem dragit om elen för att dem ska vara säkrare att använda.

Butikens sortiment

Förutom härliga industrilampor kan du hitta möbler från många olika stilar var av den industriella är överrepresenterad efter den något tråkigare funkis stilen. Den enda typen av möbler du inte hittar är stoppade möbler med tyg klädsel vilket man kan ha full förståelse för då det lätt upplevs som smutsigt i butiken och det inte går ihop med möbler som lätt får fläckar.

Besök i butiken

industrilampa, skrivbord, bordslampaJag har besökt butiken idag vid 12 tiden och kan direkt säga att dem har många fina lampor kvar att fynda. Jag missade tyvärr att ta bilder men kan glädja er med att dem ska ha öppet deras butik till den 28 februari och dem öppnar den nya butiken den 1 mars.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *